Lauantai-ilta päättyi kotiin tuloon ja kahden äidin kaverin, Maijan ja Millan, vierailuun. Lapset odottivat "tätejä" innoissaan, mutta kun vieraat saapuivat, olivat molemmat sohvalla kauhusta jäykkänä. Kesti hetken ennen kuin lapset vapautuivat, sen jälkeen esitettiinkin sitten kaikki mahdolliset temput.

Aikuisten herkutellessa lapset leikkivät vesileikkejä sillä seurauksella, että vaatteet olivat koko ajan märkinä. No, kesä kuivaa minkä kastelee ja vaatetta on kaapit pullollaan, joten no hätä. Jaakko halusi kovasti leikkiä ja pelata Millan (ja Maijankin) kanssa ja peliseuraa odotellessa hyppelehti&koikkelehti näyttävästi, jotta hänet varmasti huomattaisiin. Oikea naistennaurattaja! No, saihan se Jaakko Maijasta pelikaverin, joten pallo lensi, kun sitä heitettiin/lyötiin.

Sisällä lapset esittelivät soitto-ja laulutaitojaan, Jaakko jopa innostui lauluista niin, että ilmoitti "lisää, laulu" ja halusi esittää lisää. Onneksi molemmat rauhoittuivat näyttämään myös hienosti sujuvaa leikkiä, ettei koko ilta ollut yhtä härdelliä. Iltapala-muroja syödessä Jaakko pääsi yllättämään Maijan silmäniskuilla, joten Jukan on syytä olla varovainen, täällä asuu Jaakko, joka kyllä hurmaa naisen kuin naisen! :o)

Ennen nukkumaanmenoa vilkuteltiin ja läheteltiin pusut vieraille, sitten iltapesuille ja höyhensaarille. Ja uni maistui, sen verran oli kaikenlaista kivaa tapahtunut.