Saralla ja Jaakolla on useammat kaksoskaverit/-tutut, mutta kahdet kaksoset ovat erityisen lähellä sydäntä: Lilja&Iiri (tytöt tietysti mainitaan ensin kohteliaisuussyistä :) sekä Onni&Oiva. Näimme ensimmäistä kertaa tällä 3x2 kokoonpanolla viime syksynä, jolloin pidimme ensimmäisen "huippukokouksemme". ;o)

No, viimeksihän tässä nähtiin Saran ja Jaakon syntymäpäivillä, mutta koska tytöt vanhempineen ovat nyt "maisemissa" (=Suomessa), on tarkoituksenamme nähdä ainakin 2-3 kertaa. Niinpä saimme kutsun viettämään päivää mökille, jossa tytöt ovat nauttineet Suomen kesästä useamman viikon ajan. Lapset odottivat kovasti kavereiden/heidän vanhempien tapaamista. Matka mökille ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan, sillä Sara ei nukahtanut autoon päiväunille vaan keikkui/ kiljui/ huusi/ kirkui/ kiukutteli/ nuoli itseään (viimeinen keino pitää itsensä hereillä, heh heh) yliväsyneenä koko 1,5h ajan. Jaakko sai onneksi nukuttua vajaan tunnin unet siskon huutokonsertista huolimatta. Perillä kippasimme Saran samantien rattaisiin, mutta eipä neiti malttanut nukahtaa, koska tiesi olevansa jossain kivassa paikassa. Niinpä sitten vaan nauttimaan mukavasta seurasta...

1788769.jpg

Saapuessamme mökille Lilja ja Iiri nukkuivat vielä päiväunia, joten Jaakko tervehti ensin Kaarina-kisua. Keväällähän Jaakko nimesi Kaarinan Anniksi, mutta nyt Kaarinaa kutsuttiin jo omalla nimellä. Jaakko oli erityisen mielissään kissan olemassaolosta ja halusi koko ajan paijata/ottaa sen syliin. Kisu-parka yritti hoitaa tassuun tullutta pipiään rauhassa, mutta Jaakko vain kulki perässä...

Pian tytöt heräsivätkin ja hetken kuluttua joukkoon liittyivät Sara ja Mikko sekä Minna, Onni&Oiva. Kauaa ei ehditty ihmetellä, kun jo puuhasteltiin hiekkalaatikolla yhdessä.

1774980.jpg

Sara testasi keinua ja oli hauskaa, kun jalat osuivat pusikkoon!

1788763.jpg

Hiekkalaatikolla oli tunkua, mutta hyvinhän tuo sujui. Sara ja Jaakko kirmailivat välillä heinikossa ja tutustuivat luonnon ihmeellisyyksiin (mm. erilaiset heinät ja kukat). Sara otti ensimmäisen kerran tuntumaa myös nokkoseen, mikä sinänsä ei ollut kaikkein mieluisin kokemus. Polte ja paha mieli hävisivät onneksi pian touhun lomassa. Saimme myös aivan mahtavaa ruokaa (kiitos Martti!), joten iltapäivä/ilta jäi mukavaksi muistoksi kaikkien mieliin! :o)