Vietimme sunnuntai-illan jälleen maalla tutussa seurassa Minnan, J-M:n, Onnin ja Oivan kotona. Tällä kertaa paikalla olivat myös Lilja ja Iiri vanhempineen, joten tämän kesän huippukokous nro 3 tuli vietettyä, no, mukavasti maalla.

1814316.jpg

Sara, Jaakko, Iiri ja Lilja omissa touhuissaan leikkihuoneessa.

Lapset touhusivat mukavasti keskenään, vaikka yhdellä sun toisella oli välillä turhan rajut otteet ja tavaroita tuli vietyä toisen nenän edestä. Välillä halittiin ja pusittiin, käytiin pienimuotoista taistelua leluista ja sitten taas paijailtiin. Väki on selvästi oppinut jakamaan, sillä sen suurempia riitoja ei saatu aikaiseksi ja kaikki jaksoivat hienosti odottaa omaa vuoroaan mm. keinuun pääsyssä. Pesueen pienimmät, eli Oiva ja Onni, pärjäsivät jo vallan mukavasti isompiensa seurassa, eikä lyhyiksi jääneet päiväunetkaan haitanneet yhtään.

1814501.jpg

Oiva, Iiri, Lilja ja Onni testaavat, miten ihanan pehmeä voi lampaantalja olla!

Tällä kertaa vanhemmat kokivat ikimuistoisen hetken, kun saivat nauttia ruokapöydän ah niin makoisista antimista rauhassa (ainakin melkein). Äidit pääsivät ensin pöytään, sitten oli isien vuoro. Ja lopuksi äidit ottivat vielä uusintakierroksen jälkiruuan kanssa. :o)

1814308.jpg

Lehmänuoriso oli päästetty ulos...

1814507.jpg

... mutta pieniä vasikoita ja suuria lehmiä kävimme ihastelemassa navetassa! Sara ja Jaakko kuljeskelivat navetassa jo varmoin ottein eivätkä vieroksuneet ollenkaan jättimäisiä lehmänpäitä (ja niiden jatkoja eli kai nyt kaikki ymmärsivät, että tämä äiti tarkoittaa kokonaisia lehmiä :), jotka tulivat tutustumaan aivan lähituntumaan, suorastaan ihoon kiinni.

1814751.jpg

Sara tarkastelee läheltä, miltä näyttää, kun vasikka juo vettä. Se oli pikkuneidin mielestä erityisen ihastuttavaa, sen verran pitkän tovin Sara seisoi ja katseli. Niin ja vasikalla oli kova jano, sillä se joi todella pitkään...

1814492.jpg

Illan päätteksi saimme ihastella kaunista sateenkaarta sekä suussasulavia kahviherkkuja, kunnes oli aika lähteä kotiin. Olipas kerta kaikkiaan onnistunut ilta! Kiitokset emännälle ja isännille!