Jaakkokin heräsi tänään normaalia aikaisemmin, sillä meidän piti heittää Sara ja isi kouluun/töihin. Jaakolle oli kerrottu, että Sara menee isin kanssa kouluun ja Jaakko pääsee äidin kanssa kaupoille ennen kuin mentäisiin tapaamaan Miikka-lääkäriä. Ja että Miikka korjaa Jaakon korvat, joihin laitettaisiin putket.

1861836.jpg

Hieman haikein mielin Jaakko vilkutteli Saralle koulun parkkipaikalla ja itku meinasi tulla, kun Jaakko ei päässytkään mukaan. Jaakolla ja äidillä oli kuitenkin omat juttunsa ennen korvalääkäriin menoa ja kun äiti kaivoi laukusta vielä uuden helikopteri-lelun, oli Jaakko jälleen hyvillä mielin.

Muutamassa kaupassa ehdittiin käväistä ja voi kuinka helppoa yhden kanssa kaupassa käyminen voikaan olla. Jaakko istuskeli kiltisti kärryissä helikopteri kädessään, kun äiti sovitti jos minkälaista hattua/pipoa pikku-ukon päähän. Juuri ennen lääkärille menoa Jaakko ehti vielä ajella autoilla Prisman leikkipaikassa.

Korvalääkärikeskuksessa Jaakko oli hieman hämillään, vaikka paikka onkin vuoden aikana käynyt oikein tutuksi. Taisi poika olla vielä hieman väsynyt sekä tietysti nälkäinen (piti olla 12h ravinnotta). Esilääkitys upposi kuin vanhalta tekijältä ja Miikka-lääkäriä odotellessa Jaakko ehti leikkiä sekä lukea muutamia kirjoja.

Kun Miikka sitten saapui edellisestä operaatiosta, esitteli Jaakko heti uutta helikopteriaan. Toimenpidehuoneessa Jaakko istuskeli äidin sylissä eikä kulunut kuin hetki, kun Jaakko oli jo unten mailla (maski kasvoille ja kaasua kehiin :). Kymmenen minuutin päästä poika jo kannettiinkin toipumishuoneeseen, jossa Jaakko jatkoi uniaan vajaan puolen tunnin ajan sikeästi nukkuen.

1861837.jpg

1861831.jpg

Äiti ehti mutustella omia eväitä sekä maistella talon tarjoamia herkkuja ennen kuin Jaakko yht´äkkiä nousi istumaan ja oli virkeä kuin peipponen. Toinen puolituntinen (seurannassa piti olla tunti operaation jälkeen) sujui sitten myöhäistä aamupalaa syöden, Aku Ankka-dvd:tä seuraten ja jätskillä herkutellen. Korvalääkärikeskuksen henkilökunta saa työstään pelkkää plussaa, kyllä on ilo asioida niin mukavassa paikassa!

Jaakolle laitetiin siis vasempaan korvaan uusi putki, tällä kertaa titanium-putki. Korva oli aika huonossa kunnossa, joten tarpeeseen tuli tämä putkitus. Oikeasta korvasta poistettiin vanha putki (oli jo osittain irrallaan) eikä sinne laitettu uutta, koska vanha putken reikä oli liian iso eikä ko. korvassa ole välttämättä putken tarvetta. Kontorolli noin kuukauden kuluttua ja katsellaan sitten, miten tuo oikea korva ilman putkea pärjäilee.

1861839.jpg

Tää on se mun uus "elikoppeti". Se lentelee näin...

Sitten läksimme hakemaan Sara-siskoa koululta. Jaakolla oli ollut isiä ikävä ja isi sai ison halin koulun käytävällä. Jaakko ehti pyörähtää myös isin luokassa sekä kokeilla hieman djembe-rumpua. Kovasti olisi pojan tehnyt mieli jäädä koululle, mutta päiväunet kutsuivat ja kotiin oli lähdettävä...

Kotona uni ei oikein tullut silmään vaan poika pyöri sängyssä itsekseen jutustellen.