Saralla on muutamia vakkarilauseita, joita kuulemme päivittäin.

Papan lemppari on "kato, Aakko!", sitä Sara hokee aina, kun Jaakon pitäisi katsoa jotakin tai osallistua hänen hommiinsa.

Hellyyttä ja rakkautta Sara osoittaa toteamalla mm. "oma äiti tässä" tai "oma äiti siinä". Samalla neiti yleensä tulee viereen halimaan ja saattaapa antaa suukonkin. Lausetta on käytetty nyt myös mm. papan ja omien lelujen kohdalla, aikaisemmin se oli vain äitiä ja isiä koskeva juttu.

Sarasta on tullut maitokissa ja neiti pyytää jatkuvasti maitoa: "Anna maitoo!". No, maitoa saa ruuan kanssa, mutta muuna aikana janojuomaksi on tarjolla vettä ja se kelpaa, kun asia selitetään.

Suihkusta tullessaan Sara seisoo kylppärin ovella pyyhkeen sisällä ja odottaa, että isi tulisi hakemaan hänet (äiti suihkuttaa yleensä): "Isiii, Sara on vammis (=valmis)!". Ja riemulla ei ole rajoja, kun isi tulee ja ottaa "oman Saran" syliinsä kuivattelemaan.

Kaikista yleisin hokema Saralla on "ai, pipi tuli!". Neiti satuttaa itseään noin kymmenen sekunnin välein, eikä tuohon lausahdukseen tule aina reagoitua, koska meidän herkkähipiäinen neiti kommentoi noin pienestä hipaisustakin.