Tämä viikonloppu on otettu rennosti kahdestakin syystä. Ensimmäinen on se, että äiti ja isi ovat väsyneitä. Toinen on se, että lapset ovat väsyneitä ja hieman toipilaita (joku pöpö yrittää painaa päälle, mutta katsotaan kuinka käy). Muutama mukava juttu on tehty tavallisen olemisen lisäksi...

1828912.jpg

Lauantaina kävimme markkinoilla (kaikki jossakin lähistöllä olevat markkinat kierretään!) ja tällä kertaa kyseessä olivat Keravan Valosipulimarkkinat. Lapset ihmettelivät jälleen markkinahumua ja seurasivat vierestä, kun isi maisteli kaiken maailman valkosipuliherkkuja. Toki lapsetkin saivat lasten suihin sopivia maistiaisia.

1828913.jpg

Lapset saivat onkia itselleen lelut, Jaakko sai limakäsi-lelun ja Sara vieteri-lelun. Tosin myöhemmin lelut vaihtoivat omistajia, sillä kiinnostus toisen leluun oli molemmilla suurempi. Markkinat koluttuamme teimme suuret kauppaostokset ja ajan säästämiseksi äiti oli laatinut isille ja Jaakolle oman listan, me tytöt keräsimme oman listamme tavarat. Olipa muuten toimiva juttu! Jaakolla tuli kuitenkin tavaraa kerätessä ikävä ja kaupassa raikasi, kun pikkumies huuteli äitiä... Jälleennäkemisen riemu oli tälläkin kertaa valtava.

Olympialaisista lauantailta jäivät mieleen Tommi (Evilä), jota lapset kannustivat taputusten kera. Lisäksi uintia nähdessään Jaakko muisti aina, että Hanna (-Maria Seppälä) hyppäsi veteen.

Lauantai-illan lapset viettivät isin kanssa koulun jumppasalissa ja isin luokassa. Mikko nimittäin kysyi Jaakolta perjantaina, että mitäs huomenna tehdään, johon Jaakko vastasi "töihin". Niinpä pojan haave toteutui ja kivaa oli ollut. Jaakko ja isi olivat pelanneet sählyä ja Sara pyöritellyt jälleen kerran isoa jättipalloa. Isin luokassa lapset olivat piirrelleet liiduilla tauluille pingviinien kuvia.

1828916.jpg

Jaakko jutusteli lauantaina pullasta, joten lupasin, että sunnuntaina voidaan leipoa. Niin sitä sitten jo aamutuimaan väsättiin taikinaa ja kymmenen jälkeen päästiin kaulimen kimppuun.

1828914.jpg

Ihan herkullisia pullia tuli!