Torstaina saimme tuvan täydeltä vieraita. Aamulla Hanna soitti ja sovimme ex tempore aamupäivätreffeistä meillä. Lapset olivat suloisia tavatessaan toisensa: Sara ja Jaakko juoksivat Lottaa vastaan ja kun Lotta huomasi sen, juoksi hänkin serkkujaan vastaan. Etenkin tytöillä tuntui olevan erityinen yhteys. Näytimme Lotalle ja Hannalle erään lähipuistomme ja kylläpäs oli hienoa ulkoilla niin mahtavassa syyssäässä!

1939255.jpg

Matkalla puistoon. Sopu sijaa antaa. :o)

1939248.jpg

Lapset ehtivät leikkiä hetken myös sisätiloissa, sitten oli aika syödä ja mennä päiväunille. Nähdään taas!

Päivän piti olla siis leppoisa kotipäivä, mutta se muuttuikin aikamoiseksi härdellipäiväksi. Tv-taso ja telkkari olivat saapuneet, joten isillä oli kova kiirus saada ne kasaan. Niinpä saimme iltavieraita entisistä naapureistamme. Sillä aikaa, kun Johannes auttoi Mikko-isiä, touhusimme me äidit lasten kanssa tarkoituksenamme pysyä poissa miesten jaloista. Herkuttelimme myös Eveliinan 1v.-kakulla, koska pikkuneidin synttärit sattuivat muuttoviikonloppuun emmekä pääseet juhlimaan. Olipas nam nam-valkosuklaakakkua! Kiitos siitä! :o)

1939258.jpg

Eveliina (1v.!) ja Jaakko omalla pihalla. Uuden kotimme ulko-oven edessä on siis leikkipaikka, mikäs sen hienompaa. Ei ole pitkä matka pihaleikkeihin.

1939250.jpg

Sara ja Eveliina vanhassa tutussa puuhassa. Eveliinasta on kiva istua kyydissä, kun joku työntää. Ja Sarahan työntää!