Sara ja Jaakko aloittivat tänään kerhouransa. Kyseessä on 2-vuotiaille tarkoitettu kerho, jossa lapset viettävät 2h joka keskiviikko klo 9-11. Kerhon toiminta on pääasiassa leikkiä, mutta myös laulamista ja loruilemista.

Lapset odottivat kovasti kerhoa ja tiesivät, että tutut Sari ja Paula siellä sitten leikkivät heidän kanssaan. Uudet kerhoreput ja eväät pakattiin aamulla ja niin oli kaikki valmista ensimmäistä kerhopäivää varten.

1877540.jpg

Eväiden ei ole tarkoitus olla kovin suuret, joten tänään eväänä oli puolikas leipä juustosiivulla sekä viinirypäleitä. Niin ja tietysti vesipullot.

Molempia taisi hieman jännittää kerhoon meneminen...

1877541.jpg

... mutta hienosti oli mennyt. Molemmat olivat leikkineet nätisti ja innostuneet laulupussista. Sara olisi kuulemma halunnut koko ajan nostaa pussista kuvan. Kun eväiden syömisen aika koitti, oli Jaakolle iskenyt paniikki eikä poika ollut suostunut syömään. Itku ei kuulemma ollut kaukana, joten olivat sitten hakeneet pupun repusta oloa helpottamaan. Ja niin loppupätkä kerhoilusta oli sujunut mallikkaasti... Jaakko oli saanut uusia ystäviä, mm. Rasmuksen kanssa olivat leikkineet autoilla. Koko iltapäivän Jaakko juttelikin "Mahmuksesta". Sari tosiaan ihmetteli sitä, miten hyvin Sara ja Jaakko olivat oppineet toisten lasten nimet ja käyttäneet niitä...

Kerhon jälkeen suuntasimme neuvolaan kuuntelemaan Sintin sydänääniä. Jaakko söi neuvolantätiä odotellessa eväänsä ja sitten olikin jo aika päästä leikkimään Kirstin huoneeseen. Sillä välin, kun äiti jutteli Sintin asioista Kirstin kanssa, leikkivät lapset jo tutuiksi tulleilla leluilla. Saraa huoletti kovasti se, ettei äidille vaan tule pipi verenpainetta otettaessa ja tutkimuspöydällä maatessa. "Ei tule pipi", hoki neiti moneen, moneen kertaan. Eikä tullut, vaan niin se Sintin sydän edelleenkin lyö ja sanoo "pump pump".