1945420.jpg

Ulos lähdössä. Aamulla satoi sen verran, että oli parasta laittaa saappaat jalkaan. Ja sekös tuotti iloa! Tosin se ulkovaatetus puuttuu vielä, alkaa syksy olla sen verran vilpoinen, ettei sisävaatteet enää riitä mihinkään.

1945410.jpg

Tikkaille kiipeily oli tämän päivän paras leikki. Se sujui hienosti, joten pikkumies sai kiipeillä niin paljon kuin jaksoi. Ja jaksoihan tuo, monta kymmentä kertaa...

1945408.jpg

Jaakkoa nauratti, kun Sara istui syöttötuolissa ja huusi "makkaraa!". Tätä vitsiä ei äiti ymmärtänyt, mutta tarvinneeko tuota aina ollakaan samalla aaltopituudella lastensa kanssa.

1945413.jpg

Illalla lapset ajelivat kunnon mopoajelun, onpas kivaa, kun kotipiha on asfalttia ja vauhti on hurja! Oli itse asiassa jopa niin hurja, ettei mahakas äiti pysynyt perässä vaan yritti soittaa Mikko-isiä apuvoimiksi (siinä kuitenkaan onnistumatta, puhelin oli tietysti jäänyt äänettömälle). Lapset painelivat kaukana edellä ja äiti vaappui perässä sen minkä ehti. No, onneksi teiden ylitystä on harjoiteltu ja lähikadut ovat rauhallisia, säilyttiin kaikki hengissä kotiin saakka.

1945409.jpg

Illan kruunasi kiikkuminen "karusellissa", kuten lapset asian ilmaisivat.