Viime viikon perjantaina lapset olivat hoidossa Hukkalassa sen aikaa, kun äiti ja isi kävivät etsimässä kodin tarpeistoa. Mummu oli ostanut kirpputorilta kolmipyöräisen ja voi että, kun lapsilla oli ulkona hauskaa. Jaakko ajeli muovisella "mopolla" (ei sellainen tavallinen) ja Sara istui pyörän kyydissä, kun muut vetivät. Pienen neidin jalat eivät vielä yletä polkimille.

Ilta oli muutenkin erilainen, sillä papan tullessa kotiin mukana oli Kari-isoeno (Tiina-äidin eno). Kari on nähnyt lapsia muistaakseni vain kerran tai kaksi, joten lapset eivät todellakaan muista Karia. Karista oli ollut kovasti seuraa lapsille, Jaakko ja Kari olivat pelanneet jalkapalloa ja Kari oli rakennellut lapsille legotorneja. Jaakko oli ollut hellällä tuulella ja jakanut mummulle suukkoja ja haleja.

Illalla meidän vastaanotti kaksi piirtämishommissa olevaa iloista lasta, joilla oli ollut hauska ilta. Kyllä Mikon kanssa todettiin, että onpa mukavaa jättää lapsia hoitoon, kun tietää, että lapsilla on niin kivaa. Hyvä, että kotiin päästiin... ;o)

Tänään eli keskiviikkona mummi ja ukki tulivat hoitamaan lapsia muutamaksi tunniksi, kun äiti ja isi kävivät (Sintin) synnytysvalmennuksessa. Lapset ja isovanhemmat ulkoilivat tunnin, lapset esittelivät mopoilutaitojaan sekä tekivät lehtikakkuja pensaiden keskellä. Iltatoimet olivat kesken, kun saavuimme ja iloisesti kertoilivat sekä lapset että mummi&ukki illan tapahtumista.

Kiitos kaikille hoitajille, teistä on korvaamatonta apua! :o)