Tämän viikonlopun projekti on ollut lasten leikkihuoneen sisustaminen. Kävimme lauantaina Ikeassa hakemassa hieman uutta huonekalua...

1997622.jpg

Lapsista oli hauskaa tutkia erilaisia mallihuoneita. Jaakko päätti testata sängyn mukavuutta loikoilemalla siellä moneen kertaan, kun taas Sara keskittyi enemmän pieniin yksityiskohtiin.

Sunnuntaina pidimme sateen vuoksi sisäpäivää ja kasasimme porukalla Ikean ostokset.

1997625.jpg

Jaakko oli isin apuna naulaamassa arkun takalevyä ja osasikin todella hienosti hakata naulat. Isi kehui, että naulojen vasarointi sujui paremmin kuin monilta viidenluokkalaisilta pojilta. Hyvä Jaakko!

1997627.jpg

Sara auttoi äitiä ruuvaamaan naulakon koukut kiinni.

Iltapäivällä mummi ja ukki tulivat käymään. Illemmalla mummi vahti kylpeviä lapsia ja isi&ukki kiinnittivät uusia hyllyjä ja tauluja seinille. Kotileikkinurkkaus alkaa hahmottua ja kunhan se saadaan viimeisteltyä, laitetaan kotileikeistä sitten tännekin kuvia...

Tume, Hanna ja Lottakin piipahtivat illalla, olipas kiva nähdä taas. Sara oli jälleen Tume-enon lumoissa, Jaakko esitteli juttujaan ja Lotta lueskeli kaikessa rauhassa erilaisia kirjoja.

Kylvyn jälkeen lapset innostuivat uusista leikkipaikoista ja tämän näköinen neiti oli mummin&ukin kotiinlähdöstä sen verran harmissaan, että sanoi hiljaa: "tulkaa uudestaan!".

1997629.jpg