Lapset käyttävät tietyn ajan joitakin sanoja erityisen aktiivisesti. Nyt ovat in mm. seuraavat:

ONNISTUA: Jaakko käyttää paljon, kun ei saa tehtyä jotain, esim. "Isi auta, en onnistunut!". Tai kun Sara-sisko onnistuu, kehuu Jaakko: "Hienoa Sara, onnistuit!".

KIITOKSIA: Jaakko kiittelee useasti ja on viime viikkojen ajan sanonut monesti "kiitoksia". Huvittavin tilanne, jossa Jaakko kyseistä sanaa käyttää on silloin, kun Jaakko on tehnyt jonkun tempun/hienon teon (omasta mielestään) ja juoksee tempun jälkeen kunniakierroksen kädet pystyssä kailottaen samalla "kiitoksiaaaa!". :o)

KUTITTAA: Saraa on alkanut kutittaa. Koko ajan pitäisi olla raapimassa jostakin. Yleisemmin neitiä kutittaa jalkateristä. Lotta-serkulla on ilmeisesti sama syyhypunkki, kun sielläkin kuulemma kutittaa...

NÄHDÄÄN TAAS!: Sara käyttää tätä fraasia todella usein leikkiessään. Myös oikeissa hyvästelytilanteissa neiti saattaa todeta kyläilijöille näin...

TULE/TULKAA UUDESTAAN!: Saralle tekee nykyään tiukkaa vieraiden lähtö meiltä. Oli kyseessä kuka tahansa, on neiti hieman allapäin, kun seuralainen/seuralaiset lähtee. Pieni vieno ääni toivottaa yleensä vieraat tervetulleiksi uudestaan.

JAAKKO, TULE NUKKUMAAN/KOTIIN! Saran leikkeihin kuuluu olennaisena osana nukkuminen ja kotiin lähteminen. Yleensä Sara ohjaa leikkiä ja Jaakko tulee yhteisiltä reissuilta Saran perässä kuin ankanpoikanen. Suloinen pariskunta!

(jatkuu... nyt ei muista enempää, vaikka sanoja oli kuinka paljon...)