Sara ja Jaakko pääsivät katsomaan äitiä ja vauvaa uudemman kerran maanantaina. Isi ja lapset saapuivat huoneeseen ryminällä, onneksi äiti oli varautunut asiaan ja keksinyt lapsille mukavaa puuhasteltavaa huoneessa (huonekaveri lähti aiemmin päivällä pois, joten saimme olla rauhassa). Paras huvitus oli sairaalasta saatava Libero-kassi ja sen sisältö. Sara purki kassin sisällön Tena-ladyja ja liivinsuojuksia myöten Jaakon keskittyessä pesuainepullojen hölskyttämiseen. Lisäksi lapsista oli hauskaa pukeutua äidin vaatteisiin: Jaakko kulki äidin sairaalatohvelit jalassa ja Sara kaunistautui laittamalla äidin sairaalasukat kaulaliinaksi sekä pukemalla Libero-kassista saadun vauvanhatun päähänsä. (näistä tulossa kuva myöhemmin) Sen jälkeen sitten oltiinkin valmiita lähtemään retkelle, yllättävän hyviä retkipaikkoja tuntui sairaalahuoneesta löytyvän.

Ja toki lapset vauvankin huomasivat. Leikkien ja puuhastelun lomassa vauvaa käytiin halimassa ja pusimassa. Lisäksi vauvan imetys oli ihmeellistä, nyt sitä maitoa sitten viimeinkin tulee sieltä äidin tissistä, johan sitä on reilu puoli vuotta odoteltu!

2030959.jpg

Tää on meidän pikkusisko!

Sen verran vauhdikasta oli meno, että äiti sai illan mittaan kätilöiltä kommentteja iloisen vauhdikkaista äänistä, jotka olivat kaikuneet käytävälle saakka. Taisi kaikkia hymyilyttää tämän kaksikon into käydä sairaalassa vierailulla! :o)