Isi oli sairaslomalla loppuviikon, joten olemme viettäneet ns. perhepäiviä ja touhunneet yhdessä kaikenlaista. Torstai-iltana käväisimme kuitenkin Hukkalassa leikkimässä ja saunomassa. Sara puhui yhtenä päivänä "puhelimessa" Riitan kanssa ja kysyi sen jälkeen "missä Riitta on?". Ikävä iski yllättäen ja sovimme, että kysymme, josko joku päivä voisimme mennä Hukkalaan leikkimään. Niinpä soitimme ensin mummulle&papalle ja sitten Riitalle, joille passasi torstai-illan treffit. Lapset leikkivät papan kanssa Playmobil-merirosvolaivalla, kylpivät ja saunoivat, pelasivat palloa sekä lukivat kirjoja papan&Riitan kanssa. Mukava ilta!

Sateisten päivien vuoksi olemme olleet paljon sisällä ja keksineet monenlaista puuhaa. Lauantai alkoi lorvien, mutta ex-naapuri-Sinikan tullessa yllätyskäynnille äitiin ja isiin tuli vauhtia ja ilta muuttui aktiivisemmaksi. :o)

2108222.jpg

Sara ja Jaakko esiintyivät tutulle Sinikka-tädille. Kuvassa taitaa olla menossa lasten lempilaulu, Sami Sami Sammakko. Jaakko soittaa rumpua ja Sara laulaa&tanssii.

2108227.jpg

Sunnuntaina lapset saivat leipoa tämän joulun ensimmäiset piparit. Sara ei olisi malttanut leipoa, vaan taikinaa olisi pitänyt syödä koko ajan. Pipareista tuli hienoja ja niitä maisteltiin useampi päivän aikana.

2108231.jpg

Iltapäivällä saimme vieraita, kun Milla, Andrei, Maija ja Jukka tulivat katsomaan Sintti-vauvaa ja meitä muitakin. Lapset olivat odottaneet vieraita ja muistivat selvästi Maijan&Millan, vaikka edellisestä tapaamisesta on pitkä aika. Kaikenlaista temppua ja soittimensoitantaa tuli esiteltyä ja lapset pääsivät herkuttelemaan aikuisten kanssa.

2108217.jpg

Molemmat uskaltautuivat syleihin, Maija ja Sara lukivat vieraiden tuomaa Muumi-kirjaa ja Jaakko esitteli Millalle Myyrä-palloaan. Lapset pitivät vauhtia yllä ja hieman liian vauhdikkaasti sujui ilta, tulkaa siis pian uudestaan, M&M&A&J!

Sunnuntai-ilta päättyi Jaakon & isin telkkarinostomatkaan ja Saran, äidin & Sintin yhteiseen koti-iltaan. Sara sai kylpeä ja syödä iltapalaa rauhassa sillä aikaa, kun pojat ostivat uutta elektroniikkaa äidin ja isin makkariin. Jaakko oli ollut oikein reipas poika ja ihmetellyt kaupan laajaa telkkarivalikoimaa... ;o)

Poikien tultua kotiin Sara sai Jaakolta lämpimän halauksen, niin kuin aina pienenkin eron jälkeen.