2128505.jpg

Viime päivinä meillä on tehty jouluvalmisteluja. Tänä vuonna niiden aloitus jäi melko myöhäiseksi, sillä halusin pitää juhlat ilman joulumeininkiä. Valoja olemme toki laittaneet jo aikaisemmin, kukapa syksyn pimeyttä jaksaisi ilman kauniita valoja?!

2154205.jpg

Tänään nostimme perinteisen seimiasetelmamme esille. Hahmot kiinnostivat kovasti ja niin juttelimme Maria-äidistä, Jeesus-vauvasta, Josef-isästä, lampaasta ja enkelistä, joka rukoilee. Saa nähdä, kuinka kauan "ei saa koskea"-sääntö pysyy muistissa. ;o)

2154207.jpg

Posti on tuonut jo muutamia joulukortteja ja niiden paikka meillä on hopean värisessä ree´ssä. Yhdessä katsottiin korttien kuvia ja luettiin, mitä korteissa sanotaan. Ihasteltiin mm. Johannes-vauvalta, Onnilta&Oivalta ja Elliltä&Amilta tulleita kortteja.

2154194.jpg

"Meillä on olohuoneessa tämmöinen joulukuusi!"

Lisäksi keittiöön on vaihdettu punasävyinen sisustus ja kauniit joulukukat koristavat pöytiä. Tonttulakit ovat kovassa käytössä ja kirjahyllyyn vaihdettiin jouluaiheiset kirjat "tavallisten" tilalle. Muutama päivä vielä ja sitten isillä (ja sitä myöten koko perheellä) alkaa joululoma. Sitä odotellessa...