Yhden yön yökyläily oli sujunut Hukkalassa hienosti. Ilta oli kulunut takkatulta katsellen ja Jaakko oli oppinut kyseisen touhun lomassa uuden sanan "ritisee", todennut tulenteon alkuvaiheessa, että "ei vielä ritise". Molemmat olivat nukahtaneet ennen kahdeksaa, eikä ihme, olihan päiväunet jääneet pikkusiskon nimiäisten vuoksi väliin ja päivä ollut täynnä kaikenlaista tohinaa.

Lauantaina lapset katselivat aamuohjelmia ja leikkivät Playmobil-laivalla, vanhoilla puuautoilla sekä laskivat liukumäkeä papan vatsalihaslaitteessa ennen ulkoilua Ankkapuistossa. Päiväunten jälkeen mummu ja pappa veivät lapset paikalliselle joulupolulle, jossa oli esillä paljon kynttilöitä, tonttuja, myyntikojuja, iso paloauto ja koira. Äidille ja isille kerrottiin pääasiassa Ransu-koirasta, hieman jäi epäselväksi, mihin liittyen sellainen siellä oli.

Mummu kertoi vielä, että lapsia oli kovasti kiinnostanut mummun ladyshaver ja kainalokarvojen ajelu. Jaakko oli todennut omista kainaloistaan, että "täällä ei ole karvoja". Olivat sitten keskustelleet, ettei lapsilla vielä olekaan... ;o)

Kiitos hoidosta, mummu ja pappa!