Sara sairastui keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Neidille nousi kuume, joka kesti kaksi päivää. Ensin kuumetta oli alle 38, mutta perjantaina sitä oli lähes 39 astetta. Yllättävän hyväntuulisena ja hyvävointisena Sara jaksoi nuo kaksi sairastelupäivää etenkin kun ottaa huomioon sen, että tämä oli Saran elämän ensimmäinen kerta, kun neidillä oli kuumetta! (muistaakseni lämpöä on ollut jonkin korvatulehduksen yhteydessä, mutta varsinaista kuumetautia ei meillä ole tätä ennen ollut)



Sara katseli ikkunasta, kun Jaakko ja isi leikkivät omalla takapihalla. Äidin kanssa tehtiin hassuja juttuja ja irvisteltiin perheen miesväelle! Ja saatiin tietysti hyvät irvistykset takaisin. Olipas hauskaa!

Sara ei sairaana päässyt nauttimaan upeista ulkoilukeleistä, joten Jaakko hoiti homman molempien puolesta. Ensin Jaakko ja äiti ulkoilivat kahdestaan, seuraavana päivänä oli Jaakon ja isin vuoro. Molemmat lapset nauttivat kahdenkeskisestä ajasta toisen vanhemman kanssa, joten täytyy ottaa tavaksi vaikka kerran viikossa...



Jaakko isin kanssa puistossa. Jaakko laski joitakin kertoja mäestä ja ihmetteli samalla ohi hiihtäviä ihmisiä (puiston vieressä kulkee ladut).