Kävimme tänään Jaakon kanssa Miikan (Jaakon korvalääkäri) luona kartoittamassa oikean korvan tilannetta. Ja huonohan se oli, kuten arvelinkin. Niinpä jo huomenna pääsemme putkimiehen kanssa treffeille ja Jaakon molemmat putket laitetaan uudestaan.

Jaakko oli reipas lääkärissäkävijä. Miikka on jo sen verran tuttu, että heti, kun Miikka vain ilmestyy näkyviin alkaa juttujen kertominen ja (pelleily)esitys. Tänään Miikka sai kuulla mm. Pingun tekemistä tempuista. Miikan sormesta kiinni pitäen Jaakko käveli tutkimushuoneeseen ja tottakai myös tällä kerralla katsottiin töttöröillä Jaakon pupun korvien kunto. Kunnossa olivat! Tällä kertaa viivyimme odotusaulassa pidemmän aikaa, kun Emma-sisko piti ruokatauon.

Lääkäriltä ajelimme kauppaan, jossa Jaakko reippaana poikana keräsi ruokia pikkukärryihin. Harvinaislaatuinen mahdollisuus, sillä kahden pikkukärryttelijän kanssa kaupassa käynti on sula mahdottomuus. Niinpä Saran ja Mikko-isin ollessa kotona Jaakko sai toimia äidin kauppa-apulaisena. Kassalla Jaakko nosteli ruokia hihnalle ja lennätti viinirypäleet sinne sen verran vauhdikkaasti, että takana olevia ihmisiä nauratti. Onneksi pysyivät suht kasassa, ettei tarvinnut keräillä rypäleitä yksi kerrallaan... ;o)