Keskiviikko ja torstai olivat touhukkaita päiviä, jolloin taidettiin tavata yhteensä enemmän kavereita kuin moneen viikkoon yhteensä.

Keskiviikkoaamu alkoi kerholla ja jatkui Hannan&Lotan seurassa meillä (aamulla äidit sopivat ex tempore treffeistä ja äiti haki "vieraat" kerhon aikana). Hanna ja Lotta hoitivat Emmaa sen aikaa, kun Sara ja Jaakko noudettiin kerhosta. Jaakko oli jälleen jutellut ummet ja lammet kerhotädeille, joita Jaakon jutut hieman naurattivat. Molemmat lapset olivat leikkineet innolla Laatikkoukko-leikkiä, joka olikin jo entuudestaan tuttu juttu.

Kotiin tullessa serkukset halivat toisiaan iloisesti ja painelivat leikkeihin. Päiväunille käytiin aivan käsittämättömän hyvin, kaikki 4 nukkuivat 20min. nukutuksen jälkeen; Lotta leikkihuoneessa ja Sara, Jaakko&Emma alakerrassa. Äidit ehtivät syödä ruuan (hiirenhiljaa) ennen kuin Leila-tätimummo saapui paikalle. Serkusten herättyä juotiin päiväkahvit ja herkuteltiin jäätelöllä.

Herkkuhetken jälkeen Leila ja lapset konsertoivat alakerrassa. Jokainen lapsi kävi vuorotellen soittamassa ja laulamassa, kun muut istuivat rapuilla. Olipa hauskan kuuloista!

Sitten otettiin värikynät ja ryhdyttiin värityspuuhiin Leilan tuomien värityskirjojen parissa.

Pian saapui isi ja kohta perään Onni&Oiva(2v.) äitinsä kanssa. Oiva paineli saman tien leikkihuoneeseen Onnin seuratessa varovasti perässä. Sara, Jaakko ja Lotta leikkivät alakerrassa Mikon kanssa piilosta käyden välillä myös yläkerran loistavissa piilopaikoissa.

Lotta otti kiikun Emma-serkun viereen ja jutusteli&hali pientä Emmaa...

Jossain vaiheessa Sara, Jaakko ja Lotta innostuivat tekemään kuperkeikkoja. Lotta ei aiemmin osannut viedä kuperkeikkaa loppuun saakka, mutta mallia katsomalla onnistui ja sitten riemuittiin kaikki yhdessä. Sara ja Jaakko jelppasivat välillä serkkutyttöään: haaroista kiinni ja työntö!

Kaikki söivät vuorollaan iltaruuan ja sitten jatkettiin taas. Vanhemmat päättivät pitää pienimuotoisen laulutuokion ja niin sitä veisattiin jos jonkinlaisia lastenlauluja lasten (ja vähän Mikonkin= soitti kitaraa) säestyksellä. Kesken laulutuokion saapuivat vielä mummu ja pappa. Soitanta jatkui hetkisen, mutta sitten piti jo paneutua mummun ostamiin sukkiin, pikkareihin ja tossuihin, etenkin Sara oli uusista pikkareista innoissaan!

Illan viimeinen tulija oli Tume-eno, joka ehti kuin ehtikin syödä pitkän työpäivän jälkeen. Yksi kerrallaan olivat päivän vieraamme lähdössä kotimatkalle, iltapuurot odottivat.

Mummun ja papan kanssa leikittiin ja luettiin hetki ennen nukkumaanmenoa. Aikuisten katsellessa puoli yhdeksän uutisia lapset tutustuivat Matti Rönkään (ylen uutistenlukija), joka sen jälkeen löytyi Nalle Puh-kirjan monen monelta sivulta. Matti Rönkä oli muuttanut muotoaan mm. perhoseksi ja siitäkös hyvät naurut saatiin. Mukava päivä ja ilta päättyi hieman itkuisesti, kun väsy oli etenkin Saralla oli hivenen liian suuri. Onneksi NukkuMatti tuli pian ja lapset pääsivät keräämään voimia seuraavaa päivää varten.

Torstaiaamupäivän vieraitamme olivat Inna (2v.2kk) ja Terhi (+masuvauva). Innan tuloa odoteltiin malttamattomana, kaverin tulo taisi hieman myös jännittää, sillä olemme nähneet viimeksi varmaan noin vuosi sitten. Vaan samantien, kun Inna pääsi talvitamineistaan vaihtoivat tytöt haleja hymyillen toisilleen. Jaakon esitys ei oikein purrut Innaan, vaan Innaa jännitti Jaakon levoton hyppely ja pelleily. Ajan ja lasten lauluesitysten myötä Jaakkokaan ei enää pelottanut ja kivaa oli! Söimme yhdessä päiväruokaa sekä herkuttelimme. Mukava parituntinen, sovittiin, että otetaan pian uudestaan. Saimme kyläkutsun, joten kohta nähdään!