Olemme nauttineet terveestä olotilasta täysin siemauksin ja nähneet paljon ihania ihmisiä sekä puuhastelleet kaikenlasta.

Isi oli viikonlopun kurssilla, joten jätimme lauantaina ulkoilun väliin ja lapset saivat kylpeä itsensä ryppyisiksi. Tällä kertaa puhalsimme uima-altaan polskuttelua varten ja reilun tunnin verran touhusivat Sara ja Jaakko uiden ja kokaten vesikakkua. Kyllä maistuivat ruoka ja päiväunet pitkän "kylvyn" jälkeen...

Lauantai-iltana kyläilimme Johannes-pikkuserkun luona. Juuri vuoden täyttänyt Johannes ei Saran ja Jaakon touhuista häkeltynyt vaan paineli mukana niin kuin olisi aina tehnyt. Sara ja Jaakko miettivät koko menomatkan millaisia leluja Johanneksella mahtaa olla ja kyllä noilla pienen miehen leluilla riitti leikittävää koko illaksi. Lapset saivat myös ruokkia akvaariokaloja mikä taisi olla yksi illan kohokohdista.

Isin kurssi jatkui sunnuntaina, joten äiti ja lapset viettivät rennon päivän ollen yöpuvuissa aina klo 16 saakka. Sara ja Jaakko innostuivat leikkimään kauppaa, jossa K-Marketin omistava Jaakko-kauppias myi äidille ja Saralle kaikenlaista ruokaa. Tytöt kokkasivat "kotona" ja kutsuivat kauppiaan hedelmäsalaatille. :o)

Sunnuntai-iltana alkoi näkyä useamman päivän sisälläolo (Jaakko oli isin kanssa perjantaina luistelemassa, muuten oltiin edellisen kerran ulkona torstaina). Vauhtia piisasi, mutta yhdessä jaksettiin kuitenkin katsella Kuorosotaa. Jaakon ehdoton suosikki on tietysti "rokkikuoro" ja taitavat äiti ja isikin tunnustautua ko. kuoron kannattajiksi. Huippuohjelma, josta tykkää koko perhe!

 

Maanantaina saimme kutsun Lotta-serkun uutta kotia katsomaan ja sovimme, että Hanna hakee meidät iltapäivällä. Jo ennen Hannan tuloa lapset olivat mietteliäitä ja pohtivat mm. Hannan ja Tumen uuden auton väriä (oli punainen!), onko autossa musiikkia, onko uudessa kodissa uusia leluja, mitä on ylä- ja mitä alakerrassa... Jaakkoa jännitti vieraaseen autoon meno ja sen mukaiset olivat ilmeetkin vieraissa istuimissa. Autossa pohdinta jatkui mm. Saran kysymyksellä onko Lotalla pikkusisko (eipä niitä taida muuton aikana noin vain syntyä :).

Ensimmäistä kertaa ikinä leikit sujuivat todella rauhallisesti ja sopuisasti. Lottaa harmitti hieman omista leluista luopuminen, mutta kaiken kaikkiaan ilta oli erityisen onnistunut. Serkun uutta kotia ihailtiin kaikista kulmista ja kiva se olikin. Jaakko totesi sisälle tultuaan "Vauuu, hieno!". Kyllä passaa serkkutytön sellaisessa asua! Ennen kotiinlähtöä lapset ottivat pienet iltariehumiset (tottakai!) ja kotimatkalla kerrattiin, mitä kaikkea oli tehty ja nähty.