Tiistaina tehtiin pitkä reissu ympäri pääkaupunkiseutua. Tavoitteena oli hoitaa erinäisiä asioita kuten mm. hakea Espoosta syöttötuoli ja käydä Lastentarvike-liikkeessä kokeilemassa mahtuvatko suunnitellut turvaistuimet meidän autoon. Lähdimme liikkeelle lounaan jälkeen eli lapset nukkuivat päiväunet autossa. Syöttötuoli oli mitä pitikin, turvaistuimet mahtuvat autoon niin kuin suunniteltu ja kaikki muukin saatiin hoidettua (erilaisia käytettyjä tavaroita sieltä täältä). Saatiin eräästä kodista uudenveroiset kumisaappaat eurolla, mikä ilahdutti säästäväistä Tiinaa. Heh!

Tankkauspisteenä toimi McDonalds, jossa lapset vierailivatkin ensimmäistä kertaa. Kovasti tuntuivat viihtyvän, taisi omat kaukalot olla turvallinen paikka hihkua. ;)

Reissusta jäi erittäin hyvä mieli, oli kiva tehdä koko perheenä jotain muuta kuin mitä normaalisti. Sää suosi etenkin alkumatkan, aurinko paistoi ja kaunisti jo ennestään mahtavaa pakkasmaisemaa. Jälleen kerran tuli todettua, että meillä on erittäin tyytyväiset ja moneen mukautuvat lapset, koko reissu sujui ilman minkäänlaista ongelmaa. Lapset ilmeisesti vain toteavat, että jahas, nyt ollaan sitten tällaisessa paikassa. Viihtyivät esim. lastentarvikeliikkeessä mainiosti, katseltiin leluja ym. sillä aikaa kun Mikko kokeili myyjän kanssa istuimia autoon. Myyjän plärätessä istuinten värejä (ja se kesti) lapset istuskelivat ja makoilivat kassapöydällä ja räpelsivät mitä edessä sattui olemaan. Vaihtelu virkistää, niin aikuisia kuin lapsiakin!

441245.jpg

Iltaunilta juuri herännyt Sara pääsi kokeilemaan uutta (vanhaa eli ostettiin käytettynä) matkasyöttötuolia. Ja sekös oli hauska paikka!

441246.jpg

Jaakko testaa Tripp Trapp-syöttötuolia. Pehmuste uupuu vielä, mutta eiköhän sekin löydy vielä jostain...