Lapset ovat innostuneet Emman kanssa leikkimisestä sen myötä, kun haimme vaatehuoneesta laatikollisen vauvanleluja. Etenkin Sara tykkää näyttää Emmalle erilaisia leluja ja molemmat (siis S&J) toivoisivat, että Emma ottaisi leluja käteensä. Isosiskon ja isoveljen otteet ovat vielä sen verran ronskit, että aikuisen on parasta olla vierellä vahtimassa ja neuvomassa.

Emma on selvästi alkanut katsella tarkemmin siskon ja veljen perään. Tänään Emma tarttui Saran käteen moneen kertaan ja hihkui iloisesti katsellessaan siskoaan silmiin. Sarasta se oli hauskaa ja käteen tarttumista testattiin moneen kertaan.



Sara sanoo päivittäin "mun oma siskovauva" ja on huolissaan, jos ei tiedä missä vauva on. Halailun ja pusuttelun määrä on vähentynyt Emman kotiintuloajoista, mutta sisko huomioidaan monella muulla tavoin. Molemmat lapset ovat myös tottuneet Emman ääniin eikä Sarakaan enää heräile Emman yöllisiin  syömäpuuhiin (vaikka Emma ei kyllä itke, lähinnä vaan kitisee, kun on nälkä).

Lapset ovat myös äidin pikku apulaisia Emman hoitamisessa ja kiikuttavat mielellään vaippoja ja harsoja pyydettäessä. Samoin pienet haisevat paketit löytävät tiensä roskiksiin siskon ja veljen kuljetuspalveluilla. :o)