Keskiviikkoaamuna ajelimme metrolla aivan Ateenan keskustaan ja vietimme puoli päivää katsellen kauniita rakennuksia, ihmisiä, lintuja, erilaisia putiikkeja jne. Sää oli jälleen kerran aivan mainio ja takit sai heittää rattaiden koriin alta aikayksikön. Lapset jaksoivat istua rattaissa ihmeen hyvin, sillä joka puolella riitti mielenkiintoista nähtävää (eväistä oli myös tietysti hyötyä). Ruuan jälkeen molemmat nukkuivat reilun tunnin päiväunet rattaissa, Sara ei tosin meinannut nukahtaa millään vaan kurkki uteliaana ostoskujien menoa peiton alta. Uni vei kuitenkin lopulta voiton.

1415026.jpg

1415024.jpg

Jaakko heräsi päiväunilta ja oli veikeää poikaa. Peiton taakse oli kiva piiloutua ja tulla yhä uudelleen esiin!

1415088.jpg

Sillä aikaa, kun Sara vielä nukkui, Jaakko keskittyi ostosten tekoon. Minkähän näistä paidoista oikein ostaisi???

1415021.jpg

Sara nautiskeli vapaudesta ja kauniista toriympäristöstä. Pulujen jahtaaminen oli hauskaa joka paikassa!

Kävimme myös syömässä ja yllätimme ravintoloitsijan tilaamalla vain salaatin. Lapset söivät välipalaksi tuoretta leipää, Sara herkutteli myös tomaatilla. Molemmat lapset maistoivat myös oliivia, mutta maku ei miellyttänyt kumpaakaan. Jaakko innostui tanssimaan penkillä, sillä kaiuttimista kuului sen verran hyvää musaa.

Hieman ennen neljää alkoi lasten jaksaminen olla lopuillaan ja kun kysyimme, lähdetäänkö leikkimään Liljan ja Iirin kanssa oli vastaus yksimielinen: joo! Ei muuta kuin metroon ja pikapikaa kavereiden luokse "kotiin".