Elli-täti piipahti meillä lauantaina. Tädin tullessa lapset olivat juuri syömässä, joten molemmat olivat hieman ihmeissään tulijasta. Äidin piti olla vieressä, jotta ei ujostuttanut niin kovin. Vaan mitä tapahtui ruokailun jälkeen?! Jaakko sai hepulin ja alkoi esittää temppujaan Elli-tädille sellaisella menolla ettei tässä talossa ole ennen nähty. Potalla istumisesta (ennen nukkumaan menoa) ei kerta kaikkiaan tullut mitään, kun Jaakko pomppi tasajalkaa, huusi "ätää!" ja hyppäsi pyllylleen lattialle. Tätä toistui monta kymmentä kertaa. Tätiä moinen suosionosoitus vain hymyilytti, kannatti siis tulla katsomaan lapsia! ;o)

Jaakko ei olisi millään mennyt nukkumaan, mutta malttoi kuitenkin ja nukahti pian. Unilta herättyään poika seisoi sängyssä pupu kainalossa ja muisti heti, kuka oli kylässä: "täti!". Ja olohuoneeseen päästyään Jaakko jatkoi esitystään siihen saakka, kun lähdimme käymään kaupassa koko porukalla.

Hassu Jaakko! Taisi pojan taka-ajatuksena olla tädin vakuuttelu siitä, että täällä kannattaa käydä useammin, sinua kaivataan ja sinusta tykätään! :o)