... nähtiin mummua ja pappaa. Keskiviikkona mummu ja pappa tulivat meille, perjantaina olimme Hukkalassa. Keskiviikon riemuihin kuuluivat Jaakon osalta pallon potkiminen mummun kanssa. Mummu-raukalla tuli ihan hiki, kun sen verran vauhdikkaasti halusi Jaakko palloa pelata. Peli eteni niin, että mummu potkaisi pallon Jaakolle, Jaakko säntäsi pallon perään, osoitti mihin pallo oli osunut ja potkaisi/heitti sen jälkeen pallon mummulle. Myös maaleja potkittiin, jolloin piti tietysti tuulettaa! Sara viihtyi enemmän papan seurassa, pappa mm. piilotti leluja paidan alle ja Sara etsi niitä paidan kätköistä...

1505412.jpg

"Mä meen nyt papalle!"

Perjantai-ilta vietettiin siis Hukkalassa (isin juhliessa työkavereiden kanssa). Mummu antoi lapsille uusia leluja (=leluja, joilla eivät ole aiemmin leikkineet) ja niiden parissa lapset viihtyivätkin pitkät pätkät. Myös mummun koristekivistä saatiin aikaiseksi mukava leikki, kun lapset nostelivat niitä korista mummun syliin ja takaisin koriin. Sara ja pappa leikkivät puisilla muistipelikorteilla ja ihmettelivät yhdessä monenlaisia Nalle Puh-aiheisia kuvia. Illemmalla kehissä oli jälleen pallo ja eteisessä riitti vauhtia. Iltapala maistui ja Jaakko yllätti äidin maistelemalla pakastevadelmia. Myös Riitta-täti piipahti ennen kotiin lähtöä.

1506879.jpg

Mummu pesi lasten hampaat: Jaakko oli kärsivällinen ja antoi pestä hampaat kunnolla, mutta Sara piti suunsa tavalliseen tapaan visusti kiinni (eli saatiin pestyä sinne päin...).