Uudenvuodenaatto käynnistyi aamulastenohjelmilla, aamupalalla, mummun synttärikortin askartelulla sekä mummun onnittelulaululla. Päiväunten jälkeen lähdimme Hukkalaan juhlimaan mummun synttäreitä, isomummin 95v.synttäreitä sekä uutta vuotta yhdessä mummun, papan, isomummin, Kari-isoenon, Igor-enon, Johannan, Lotta-serkun, Tume-enon ja Hannan kanssa.

2200329.jpg

Kolme 2-vuotiasta tonttua piti vauhtia hyvin yllä. Lastenohjelmat ja lahjojen avaaminen rauhoittivat hieman tilannetta. Mummun ja papan luona olleet joululahjat olivat siis edelleen avaamatta, sillä mummu sairasti joulun emmekä päässeet silloin käymään. Juhliimmekin nyt joulua ja uutta vuotta yhtä aikaa. Lotta-serkku hoiti lahjojen jakamisen sen jälkeen, kun Sara ja Jaakko totesivat lahjojen aukomisen olevan kiinnostavampaa puuhaa. Lahjojenjako-rumban jälkeen joka paikka oli täynnä lahjanauhoja ja -paperia ja lapset pääsivät leikkimään uusilla leluillaan. Jaakko sai Kari-isoenolta uuden jalkapallon ja lahjan antajan kanssa sitä sitten testattiin.

2200318.jpg

Serkukset.

2200320.jpg

Sara ja Lotta kehittivät aivan mahdottoman kikatushetken valokuvia otettaessa. Molemmat katsoivat toisiaan ja kikattivat tekonaurua sen minkä ehtivät. ;o)

2200334.jpg

Ilta huipentui Tume-enon ostamien rakettien paukutteluun. "Tume-eno pompsauttaa raketit taivaalle!", selitti Jaakko, kun ihasteli olohuoneen ikkunasta enon ostamia paukkuja. Raketit olivat jännä juttu ja niitä oli kiva katsella sisältä, kun pahin pauke ja meteli jäivät ulos...

2200331.jpg

Tume-eno oli ostanut sellaisia paukkuja, jotka pysyivät melko lailla matalalla. Niitä oli hyvä ihastella ikkunan läpi...

Kiitos kaikille kivasta illasta!