Äidin pää alkaa olla laho eikä kroppakaan aina oikein jaksa lasten pyyntöjä (kaikenmaailman pallonpeluita, sylissäkantamista portaat ylös, lelujen penkomista sohvien alta yms.). Tänään lapset varmaan olivat sitä mieltä, että nyt jos koska on äidin aika marssia laitokselle ja pukata se vauva pihalle, jotta elämä voisi jatkua normaalina. Tämä äiti nimittäin unohti antaa lapsilleen tänään ruokaa! (ai miten niin noloa?!)

Mikko-isi oli tänään jälleen pitkän päivän pois ja koska äidillä alkoi pää hajota neljän seinän sisällä oloon, teimme pikaisen visiitin Even, Peten ja Juliuksen luokse. Menimme sinne illalla ennen ruoka-aikaa ja oli se ruoka mukanakin. Vasta lähtiessä repussa ollut purkki osui käsiin, jolloin välähti, miksi Sara oli alkanut olla kiukkuinen. Kyllä huvitti, mutta hävettikin. Ei muuta kuin eväs-rusinat pikaisesti naamariin ja pikapikaa kaupan kautta kotiin syömään pinaattilettuja. Niitä masut täyteen ja sitten kylpyyn...

Onneksi lapsia tämä äidin mokailu ei suuremmin tuntunut haittaavan, vaikka nälkä oli varmasti melkoinen. Välipala oli jäänyt pieneksi, mutta onneksi sentään aamulla ja päivällä oli syöty suht hyvin. Heh.