Sunnuntaina olimme juhlimassa Tiinan Noora-serkun valmistujaisia. Samalla tapasimme suuren joukon sukulaisia, olipa kerrankin porukkaa kasassa! (ei siis kirjaimellisesti... heh!)  ;o)

Sara ja Jaakko ottivat heti alkuunsa päiväunet kodinhoitohuoneessa, tosin "pienen" väännön jälkeen. Saralle oli jäänyt nälkä ja neiti protestoi nukkumaan menoa pitäen Jaakkoa hereillä. Maitopullon jälkeen neitikin rauhoittui ja molemmat siirtyivät höyhensaarille. Lasten ruokailu sujui hienosti Marja-mummun ja Eija-(iso)tädin avustuksella. Lapset istuivat heidän syleissään, kun minä mätin ruokaa nassuihin. Eija viihdytti Saraa ammattimaisella taidolla heilutellen saniaista ja soittaen tanssivasta kännykästä erilaisia biisejä. ;)

Aikaisemmin melko lailla vierastanut Sara oli ihmishälinässä kuin kotonaan. Jaakko sen sijaan vierasti todella paljon, enemmän kuin normaalisti (taisi poika olla vielä väsynytkin). Onneksi turvallinen isi sai Jaakon rauhoittumaan ja loppuilta sujuikin sitten huomattavasti paremmin. Jaakko leikki Samuel-pikkuserkun kanssa mm. kontaten ympäri asuntoa. Kotiinlähtö vähän venähti, joten nukkumaanmeno oli sitten sen mukaista. Sara oli aivan yliväsynyt ja huusi sängyssä, ei auttanut paijaaminen eikä sylissä pitäminen (tai hiljeni sylissä, mutta huuto alkoi taas kun laitoin sänkyyn). Lopulta annoin neidille nallen kainaloon ja hups vaan, nalle toi unen alle minuutissa.

Oli oikein mukava tavata kaikkia sukulaisia, vilkutus vaan kaikille! (harmi vaan, kun ei ehditty kovin paljon jutella kenenkään kanssa) Tulkaapa käymään meilläkin!