Mistähän sitä aloittaisi?!

Kai siitä, että (kuten kaikki tietävät) Sara edelleen syö ja maistelee kaikenlaista.

Ja sitten tämäiltaiseen episodiin. Tulipa tuossa soiteltua myrkytystietokeskukseen, kun neiti maistoi Dilutusta (desinfioiva käsidesi). Niin, että mitähän pitäisi tehdä, jos lapsi on pumpannut puoli pulloa Dilutusta lastenhuoneen senkin päälle ja ilmeisesti nuolaissut siitä maistiaiset? Juu, ei tietoa miten paljon, mutta tuskin enempää kuin teelusikallisen...

Kerrottakoon ohjeet muillekin, jos jotain vastaavaa teillä(kin) tapahtuu. Ei saa antaa juotavaa (jottei alkoholi laimene) ja on hyvä antaa jotakin makeaa. Seurata parisen tuntia ja jos on humaltumisen oireita, on syytä tehdä keikka päivystykseen. Ok.

Niin, Sara siis alkoi kiljua lastenhuoneessa sillä välin, kun olin puhelimessa Mikon kanssa. Minuutin verran oli neiti ehtinyt olla lastenhuoneessa ja kas vain, niinhän sitä sattuu ja tapahtuu lyhyessäkin ajassa. Puhelu loppui sekunnissa, kun säntäsin Sara kainalossa vessaan suu- ja käsipesulle. Ihan varmuuden vuoksi pyyhin suun puhtaaksi myös pyyhkeellä sekä myöhemmin vielä Saran puserolla. Sitten soitto myrkytystietokeskukseen ja vielä varmistuspuhelu ensiapuun, että onko tarvetta tulla. Ensiapu ei vastannut (soitin useamman kerran), joten soitto vielä omalle ensiapuhoitajalle eli Hannalle ja lyhyt keskustelu siitä, mitä oli tapahtunut ja mitä kannattaa jatkossa tehdä. Mitään humaltumisen merkkejä en Sarassa illan aikana havainnut (vaikka sekoili kyllä muuten iltariehumisen aikaan), joten venytin vain hieman nukkumaanmenoa ja laitoin normaaliin tapaan nukkumaan. Kaikki hyvin.

Nyt on Dilutus ja kaikki muu (mitä lastenhuoneen senkin päällä oli, lähinnä rasvoja) niin korkealla, ettei sinne yletytä edes pienen neidin mahtavalla mielikuvituksella! Onneksi meillä on ollut kaikki aina lukkojen takana (ja tulee JOSTAIN syystä olemaan), luulen, että ollaan selvitty aika monelta murheelta lapsilukkojen ansiosta!