Mikko-isi piti oppilailleen yökoulun ma-ti ja koska maanantai-iltana siellä oli vanhemmille avoimet ovet, teimme lasten kanssa yllätyskäynnin kyseiseen leiripaikkaan. Lapset olivat aivan innoissaan Veeran näkemisestä, etenkin Jaakko puhui koko automatkan Veerasta ja pallon potkimisesta. Ja kyllä sitä palloa potkittiinkin!

1488217.jpg

Jaakko tyylilleen uskollisesti käskytti Veeraa: "tyttö!" ja niin Veera juoksi hakemaan palloa milloin mistäkin. Myös muut oppilaat osallistuivat pallon potkimiseen ja olivat innoissaan lasten näkemisestä. Välillä annoimme (kun äiti niin päätti) Veeralle huilihetken ja lapset leikkivät kiipeilytelineessä + laskivat liukumäkeä. Sara liu'utti keppejä ja käpyjä alas liukumäestä, kunnes tuli itse perässä.

Pelaamisen ja leikkimisen lomassa tankattiin iltaruokaa/iltapalaa, vaikka millään ei olisi malttanut. Jaakko pelasi oikeastaan koko kolmetuntisen ajan palloa, Sara haahuili ja hiippaili omissa jutuissaan. Jänniä juttuja olivat myös sisällä ollut takka sekä talolle johtaneet portaat. Kotiinlähtö tapahtui, yllätys yllätys, itkun säestyksellä, sillä Jaakko ei olisi halunnut lähteä tyttöjen luota pois. Autossa mieli kuitenkin parani, kun kuunneltiin ja laulettiin iha-haa:ta...