Aikaisin lauantaina (klo 5.00) Sara aloitti jälleen yskimisen. Varsinainen räkätauti meni jo, mutta yskä jäi ja se on häirinnyt pienen neidin (ja ison äidin, heh) aamuöiden unia. Aamuyöt Sara on nukkunut olohuoneen sohvalla äidin sylissä istuma-asennossa, jotta yskiminen saataisiin kuriin. (nyt mennyt näin jo viisi aamua peräkkäin...) 

Lauantaina kävimme lääkärissä varmistamassa, että Saran keuhkot ovat kunnossa. Kerroimme Saralle, että lääkäri kuuntelee, sanooko sydän pump pump (näin sydän sanoo lääkärileikeissä, kun lapset kuuntelevat stetoskoopilla). Sara muisteli mielessään koko ajan tuota pump pump-juttua ja hyvillä mielin taapersi äidin kanssa terveyskeskukseen. Jouduimme odottamaan lääkärin vastaanottoa melko pitkään ja sillä aikaa Sara leikki aulan leluilla sekä huomioi vähän väliä vieressä istuvan sedän kipeän jalan: "pipi". Lääkärillä käynti sujui hyvin, vaikka välillä neitiä vähän pelottikin. Sara sai lääkettä sekä reseptillä tujumpaa yskänlääkettä öitä varten. Niin ja sanoihan se sydän pump pump. :o)

Saran ollessa lääkärissä Jaakko seikkaili isin kanssa järven rannalla. Sinne mekin Saran kanssa lähdimme heti, kun olimme valmiita. Lapset heittelivät kiviä järveen, jolloin kuuluu "plop plop".  Myös sorsa kävi näyttäytymässä, etsimässä "kuokaa". Jaakko ja isi olivat myös pohtineet, että pulla taitaa olla sorsan herkkua...

1505453.jpg

Aivan ihana kevätaamu-päivä tuli vietettyä järven rannalla, sinne pian uudestaan...