Lauantai-iltana kävimme jälleen Hukkalassa saunomassa. Johanna ja Igor-eno olivat myös paikalla. Lapset säntäsivät heti yläkertaan leikkimään ja me vanhemmat saimme syödä (kerrankin) rauhassa. Tosin jo heti alkumetreillä yläkerrasta alkoi kuulua Jaakon hysteeristä huutoa: Igor-eno oli pelleillyt pallon antamisen kanssa ja pikkumies loukkaantui asiasta sydänjuuriaan myöten. Koko loppuillan eno sai Jaakolta murhaavia katseita osakseen, kun menikin sellaisen tempun tekemään. ;o)

Saraa eivät Igor-enon hupailut haitanneet. Neiti oppi sanomaan Igor ("iigoo") ja toisteli sitä vähän väliä. Päivällä Sara oppi sanomaan myös mummu, joten sitäkin kyseltiin välillä, mummusta kun oli niin kiva kuulla "se" sana.

Saunassa pulikoitiin kirppujen kanssa. Ehdotin lapsille automatkalla, että kysytään mummulta, jos voitaisiin ottaa kirppuämpäri ja kirput mukaan saunomaan. Sara oli sitä mieltä, että (kirput) "ei saa mennä", mutta saimme kuitenkin luvan ja niin kirputkin pääsivät kylpemään.

Ennen kotiinlähtöä katselimme vielä Ateenan reissukuvia ja söimme iltapalaa. Kiitos taas saunasta ja kaikista naminami-antimista!