1767771.jpg

"Paljon onnea, Jaakko!" Jaakko sai nimipäivälahjaksi legoauton ukkoineen, tietysti onnittelulaulun säestyksellä.

Meidän rakas JAAKKO MATIAS on iloinen ja aurinkoinen poika. Jaakolla riittää virtaa aamusta iltaan, eikä löhöilystä ole tämän pojan kohdalla tietoakaan. Koko ajan pitää tehdä jotakin. Tosin television suurkuluttajana Jaakko istuisi/makaisi/löhöisi sohvalla tuntikausia, jos äiti ja isi antaisivat. Jaakon lempijuttuja ovat jalkapallon (ja muiden pallopelien) pelaaminen sekä legoilla leikkiminen. Myös kirjat ja pelit kiinnostavat kovasti.

Jaakko on luonteeltaan rauhallinen ja pohtiva. Poika mietiskelee jakuvasti kaikenlaista ja jutustelee niistä sekä itsekseen että meidän muiden kanssa. Lisäksi Jaakko on todella tarkkaavainen ja havainnoi ympäristöään tarkasti. Välillä tuo uuden vastaanottaminen on liikaa ja pieni Jaakko herkistyy itkemään, kunnes paikka/jokin juttu on tullut tutummaksi. Jaakko siis tarvitsee aikaa sopeutuakseen uusiin juttuihin.

Tällä hetkellä Jaakolla on meneillään aivan mahdoton ei-kausi, jolloin kaikkeen vastataan kieltävästi. Lisäksi Jaakko hermostuu helposti, jos muut eivät toimi hänen haluamallaan tavalla. Silloin Jaakko potkaisee ensimmäisenä siskoaan (vaikkei liittyisi asiaan mitenkään), sen jälkeen läpsitään ja lennätetään tavaroita. Äidin ja isin komennus/ohjaus on siis tällä hetkellä Jaakolle rankka paikka ja huuli mutrulla pikkumies osoittaa mieltään... Pohjimmiltaan Jaakko on kuitenkin lempeä ja hellä ja taitaa rakkaudenosoitukset niin perheelleen kuin ulkopuolisillekin. Pojasta on kehkeytynyt aikamoinen flirttailija ja sekös naisia aika ajoin naurattaa!

Tänä vuonna Jaakko ei heittänyt kylmää kiveä. Tarkoitus oli, mutta se unohtui ja näin ollen kaikki saavat nauttia lämpimistä uimavesistä hieman pidempään... ;o)