Piti laittaa jo aikaisemmin ylös asiaa mielikuvituksen kehittymisestä. Molemmilla lapsilla on selvästi tullut leikkeihin ym. elämään täysin keksityt jutut.

Noin viikko sitten Jaakko "keksi" yht´äkkiä, että hänen sängyssään on käärme, eikä siellä voi nukkua. Poikaa ei nimittäin nukuttanut, jonka vuoksi heitteli kaikki petivaatteet sängystä pois (päiväunilla). Jäljelle jäi vain lakana ja sen alla oleva muovisuojus ja ilmeisesti tuo suojus oli hieman rypyssä, josta Jaakolle tuli mieleen se, että siellä on käärme. Ainakaan mitään muuta selitystä en tuolle käärmeasialle keksinyt. No, peti pedattiin uudestaan ja asiasta juteltiin (ettei siellä mitään käärmettä ole, lakana vain) ja hetken päästä poika olikin jo unten mailla.

Saralla oli hieman vastaava tilanne Hukkalassa, jossa Sara keksi, että jossain on karhu. Kauhea paniikki oli päällä ja vaikka kuinka selitettiin, että karhut asuvat metsässä eivätkä tule sisälle, ei neiti meinannut millään uskoa. Jossain vaiheessa pelko ja koko karhuasia onneksi unohtuivat ja leikit jatkuivat...