Nyt aletaan olla jo terveitä. Saralla jatkuu lääkekuuri vielä korvatulehduksen takia ja neiti saa (Saran mielestä joutuu) myös yskänlääkettä, kun köhii vielä aika lailla.

Sairastelu ei kuitenkaan estänyt lapsia oppimasta uutta. Sunnuntaina Helena-mummi sai todistaa Jaakon ensimmäisen konttauksen ja porukalla seurattiin myös Saran suorituksia. Neiti nimittäin keksi, kuinka sängyssä seistään ja sen jälkeen olikin iltaunille käyminen normaalia haastavampaa. Sara hihkui Jaakolle sängyn laitaa vasten seisten johon Jaakko vastasi tirkistelemällä pinnojen välistä taitavaa siskoaan. No, suloistahan se oli pieniä pirpanoita seurailla. Vaikkakin se nukkumaanmeno kestikin 1,5h. ;o)

Nyt alkuviikosta molemmat ovat treenanneet taitojaan lisää joka tietysti tarkoittaa sitä, että mulla riittää hommaa. Keksin tosin laittaa rattaat tuulikaappiin välioven taakse päiväksi (siis silloin kun ei käytössä), helpottaa kovasti, kun lapset eivät pääse nuolemaan likaisia renkaita ja nousemaan heiluvia rattaita vasten.