Koska Jaakolla oli aamupäivästä korvalääkäriaika, säätiedotus oli luvannut sadetta ja äiti on vielä melko tukkoinen, päätimme (tai äiti päätti) olla aamupäivän sisällä ja käydä asioilla. Ennen korvalääkäriä oli tarkoitus kipaista Citymarketissa edullisilla leipäostoksilla (1e/leipäpkt), mutta se hieman venähti, sillä jäimme jumiin leipämaistiaiskorien ääreen. ;o)

Korvalääkäriin tuli siis kiire, mutta onneksi Miikka-lääkärikin oli aikataulustaan myöhässä ja lapset ehtivät leikkiä hetken ennen kuin siirryimme Miikan huoneeseen. Saran paikka on aina punainen tuoli, ja tällä kertaa viihdykkeenä toimi pieni Maisa-pehmo, joka on samalla kirja. Eipä neiti sitä juurikaan katsellut, sillä seurasi tarkkaavaisena vierestä, mitä Jaakon korville tehtiin...

Ja Jaakko oli ennätysreipas poika, vaikka Miikka tutki ja tutki. Tulos oli kuitenkin sama kuin viimeksi eli ilma vaihtuu korvissa niin huonosti, että Jaakon kuulon takia on paras laittaa uudet putket. Niinpä jo ensi viikon perjantaina tehdään tuo operaatio ja Jaakko saa uudet putket. Hyvä niin.

Korvalääkäristä kävelimme käsi kädessä vakuutusyhtiöön viemään kuittia ja maksusitoumuspaperia. Lapset kävelevät nyt tosi reippaasti aikuisen kanssa, joten rattaiden käyttöä on tarkoitus vähentää minimiin. Vakuutusyhtiöstä kävelimme takaisin autolle ja tulimme kotiin syömään ruuan ennen päiväunille menoa. Kiva aamupäivä!