Keskiviikkona Saralla alkoi nousta kuume, aamusta oli vain lämpöä, mutta illalla kuume oli jo 39,5. Torstai meni kuumeilun merkeissä, mutta iltaa kohden Saran vointi parani huomattavasti. Samana iltana Jaakko alkoi kuitenkin oireilla ja nukkumaan mennessä pojalla olikin kuumetta 39,8. Supot tehosivat molemmilla, joten lääkäriin ei tarvinnut lähteä.

Perjantaina molemmat olivat jo melko hyvässä kunnossa ja päätettiin, että Mikko voi lähteä kalareissulleen... No, perjantain ja lauantain välisenä yönä Sara sai ihmeellisiä itkukohtauksia enkä tajunnut yhtään, että mikä neidillä mahtaa olla. Ei kelvannut maito mutta maissia meni keskellä yötä puoli purkkia. Aamulla Marja-mummu tuli auttamaan lasten hoidossa ja koska Sara oli tosi huonossa kunnossa, lähdettiin koko sakki päivystykseen. Saralla korvatulehdus, Jaakolla ei. Lääkekuurit kehiin ja kotiin parantumaan.

Lauantai oli Saralle tosi rankka päivä, Jaakko alkoi olla jo terve. Marja-mummu touhuili pääasiassa Jaakon kanssa, Sara roikkui mun sylissä. Pikku hiljaa on menty parempaan suuntaan, mutta kieltämättä on ollut aika rankkaa, kun oon itsekin kipeä. Kiitos Marja-mummulle vielä lauantain ja sunnuntain avusta (sekä la-su- yöstä) ja Helena-mummille ja Markku-ukille sunnuntain avusta ja ruuasta!