Tämän iltapäivän leikki sisälsi vaatteiden sovittamista. Leikki lähti aivan spontaanisti käyntiin, kun lapset löysivät itselleen liian suuria vaatteita laatikosta (odottavat siellä ensi kevättä/kesää/syksyä).

1075590.jpg

Tästä kaikki alkoi, takkien pukemisesta. Jaakko suorastaan ihastui ruohon Raiskin ohueeseen tuulitakkiin, se piti pukea monta kertaa. Sara viihtyi Reiman sateen kestävässä takissa niin kauan, että tukkakin meni kikkaralle (Saran tukka menee kikkaralle heti, kun on vähän liian lämmin).

1075582.jpg

Sitten uimapuku ja verkkatakki-kierros. Jaakosta oli hassua pitää Saran uimapukua päällä, katseli itseään peilistä ja naureskeli. Taisi poika naureskella myös vaatteiden "sopiville" sävyille, ah mitkä väriyhdistelmät! ;o) No, onhan nuo sukkahousut sopivaa väriä! (Jaakko on joutunut lainaamaan Saran sukkahousuja, kun omat ovat pesussa ylisuurten kakkalastien vuoksi)

Leikki kesti varmaan parikymmentä minuuttia ja sen aikana Jaakko ehti kokeilla vielä mekkoa ja sitä ah niin ihanaa Raiskin takkia. Sara viihtyi verkka-asussaan, liekö sporttinen mimmi tulevaisuudessakin?!