Tänään kyläiltiin Lotta-serkun luona. Veimme kävelytuolin Lotalle lainaksi, kun pikkuneidillä on niin kova hinku kävellä, mutta jalat eivät vielä kanna. Sara ja Jaakko näyttivät Lotalle kuinka tuolia käytetään ja miten siihen kuuluvasta lelusta kuuluu kivoja ääniä.

849352.jpg

Muutenkin Jaakko ja Sara olivat innokkaita leikkikavereita, välillä ehkä hieman liiankin innokkaita. ;o)  Lotta piti kuitenkin hyvin puoliansa ja vei leluja serkkujen käsistä yhtä tehokkaasti kuin häneltä vietiin. Kolhuiltakaan ei vältytty, tai siis Lotta ei välttynyt, sen verran ehtiväisiä ovat Sara ja Jaakko. Suurempaa surua eivät leluilla huitaistut tällit onneksi aiheuttaneet.

849243.jpg

Päiväunet maistuivat kaikille lapsukaisille, samoin ruoka. Iltapäivällä oltiin taas kaikki yhtä aikaa hereillä ja seuraan oli liittynyt myös Oskari-vauva. Siinä siis se neljäs serkus eli Lotalla oli kaikki serkut kylässä yhtä aikaa.

Ennen kotiin lähtöä lapset ehtivät leikkiä hetken myös Tume-enon kanssa ja näyttää apinamaiset kiipeilytemput ääninäytteiden kera (kiljumista siis).

849246.jpg

Nojatuoli sai kyytiä, kun lapset kurkottelivat valokatkaisijaa kohti. Jaakko jäi myös päästään kiinni tullessan jalat edellä käsinojan alta...

Kivaa oli, kiitos vaan emännille! Ja kiitos Pätkis-pussista, ilta oli siis pelkkää laihduttamista! Tosi rankkaa! ;o)